Miért hallgass ránk?Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal,

több ezer gyermek vett részt a fejlesztő programjainkon,

akik azóta már sikeresen befejezték az egyetemi tanulmányaikat és remekül boldogulnak az életben, használva a komplex képességfejlesztő módszertanunk elönyeit. bővebben

A módszertan a Business Insider, Stanford University, Forbes Magazin, Harvard Business School, Psychology Today legújabb (2017-2021) kutatási eredményeit naprakészen építi be a tananyagba, tudományosan akkreditált cikkek alapján.  bővebbenMódszertan felépítése: • A fejlesztési blokkokban más-más oldalról fejlesztjük a vezetői sikerképességeket és személyiségjegyeket: különböző stratégiákkal, különleges feladatokkal az önálló gondolkodás fejlesztésére és e gyermekek egyediségére helyezzük a hangsúlyt.
 • 1 fejlesztési blokkot 4 hétre tagoltunk, azaz 28 napra van szükség az elsajátításához, ha minden nap foglalkozol a gyermekeddel 10 percet. Természetesen bármeddig elvégezhetitek, nincs időkorlát.
 • Egy héten belül a feladatok is egymásra épülnek a step by step módszerrel, azért hogy neked könnyebb legyen. A hetek is egymásra épülnek, az első héten elsajátítottátok az alap képességeket, erre épül a következő szint, ezért tartsátok be a sorrendet!
 • Minden életkorban elérhető a professzionális szint (a fejlesztési területeken: vezetői sikerképesség, kritikai gondolkodás... ) a fejlesztési tananyag elsajátításával. A legkisebbektől a legprofibbakig

STRATÉGIA A SIKERHEZ:

6 életkori csoport 4-18 éves korig,

 1. Manó csoport 4-5 év
 2. Alapozó csoport 6-7 év
 3. Kezdő csoport 8-9 év
 4. Középhaladó csoport 10-11 év
 5. Haladó csoport 12-13 év
 6. Profi csoport 14-18 év

Minden egyes játéknap

 • a 4C modell egy területére fókuszál,
 • kiegészítve a vezetői képességek-
 • az érzelmi intelligencia,
 • valamint a kudarctűrés fejlesztésével.

Egyéni fejlődési lapok

Minden egyes játék után ki tudod tölteni, a megadott instrukciók alapján saját magadra, hogyan fejlődnek a támogató szülői attitűdjeid

és a gyermekedre vonatkoztatva is, hogyan fejlődik a különböző területeken.

Fair play modell

A fair play egy összetett fogalom, amely számos olyan alapvető értéket tartalmaz minta tisztességes verseny, a tisztelet, a barátság, a csapatszellem és az egyenlőség.

A siker gyümölcseinek élvezetéhez nem elég nyerni. A diadalt abszolút tisztességes eszközökkel, őszinteséggel és igazságos játékkal kell mérni. A rivalizálás nem zárja ki a barátságot,  éppen ellenkezőleg, a barátság nemes versengésből is kinőhet.

Az igazi bajnokok törődnek egymással!

A sikeres vezető névjegye: intelligencia és személyiség

A siker göröngyös útjain: a személyiségfejlesztés  is kiemelt szerepet kap.

A sikeres vezetői tulajdonságok megtanulhatóak és gyakorlással fejleszthetőek. Nehéz hatékonyan kezelni másokat, ha nem tudjuk kezelni magunkat. Az önmenedzselés azt jelenti, hogy képesek vagyunk prioritást adni a céljainknak, és felelősséget vállalni e célok megvalósításáért.
A hatékony vezető, képes arra, hogy szabályozza az idejét, figyelmét és érzelmeit, miközben tisztában van az erősségeivel, gyengeségeivel és lehetséges elfogultsági forrásaival.

Önismereti játékokkal és társas intelligencia fejlesztő játékkal fejlődünk, ahol tanulunk kommunikálni, megismerjük erősségeinket- és gyengéinket,  segítjük az önbizalmat és önkifejezést a SWOT modell alapján:

Strengths - Erősségek: belső tényezők: pozitív dolgok, amik jól működnek, és lehet rá befolyás, hogy még jobban
működjenek.
Weaknesses -Gyengeségek: belső tényezők: olyan dolgok, amik nem jól működnek, de lehet rá befolyás, hogy jobb legyen.
Opportunities -Lehetőségek: külső tényezők: olyan adottságok, amelyeket nem tudunk befolyásolni, de kedvezőek, és rájuk építve kihasználhatjuk az erősségeinket.
Threats - Veszélyek: külső tényezők: olyan korlátok, negatív tényezők, amelyeket nem tudunk befolyásolni, és csökkentik a siker esélyeit, kockázatot is jelentene.