Digitális generáció az elavult iskolarendszerben:

A legtöbb iskola a gyermekeket olyan készségekre készíti fel, amelyek hamarosan elavulttá válnak. 

tanulmányok azt mutatják, hogy a mai általános iskola 3 gyermeke közül 2  nő fel olyan munka elvégzésére, amely ma még nem létezik. 

Cikk: milyen lesz a jövő, mire ezek a gyermekek dolgozni fognak?

Tudtad? 

Soha nem volt korreláció a kiváló iskolai teljesítmény és a sikeres karrier, és főleg a boldog önmegvalósító élet között.

Cikk: Digitális generáció az elavult iskolarendszerbenA szakértők világszerte elismerik

hogy a mai gyermekeknek nemcsak a hagyományos 3 R-re (olvasás, írás és aritmetika) van szükségük, hanem olyan fejlesztésre, amely hozzáadja a 4C modell értékeit, ezek a  XXI. század sikerképességei:

1. Collaboration (együttműködés)
2. Creativity (kreativitás)
3. Communication (kommunikáció)
4. Critical thinking (kritikus gondolkodás)


Segítségükkel lesznek képesek gyermekeink a gyorsan változó, modern, digitális világ      problémáira a legoptimálisabb megoldást megtalálni.

A XXI. századi sikerképességek részletes szakmai bemutatása

sikeres vezetői képességek 

nem csak azért fontosak, hogy vezető legyen valaki, hanem azért is, hogy tudja a saját életét irányítani és ne csak az árral sodródjon. 

Gyermekünk ne olyan gyerek legyen, és ne olyan felnőtté váljon, akinek mindig mindent meg kell mondani, el kell magyarázni, hogy mit, hogyan csináljon; hanem: 

Azt, hogy miben jó, miben sikeres, és hol, miben érzi jól magát. Szerencsére ez egy olyan képesség, amit ki lehet alakítani és sikeresen lehet fejleszteni.

Szeretnéd, hogy gyermeked sikeresen készüljön fel a jövőjére?

Jelentkezem