Magyarországon egyedülálló módszertan

fejlesztési területek

Egy jól lekerekített tananyagot kínálunk, amely szórakoztató tanulási játékokat, tevékenységeket,
videókat és letölthető anyagokat tartalmaz.
Készen kapod a:
- modern gyermekpszichológiai és vezetői képességfejlesztő módszertant
- 21 fejlesztő játékot egy csomagban
- 28 napos lépésről-lépésre egymásra épülő játékos fejlesztést.
Mindezeket a Business Insider, Stanford University, Forbes Magazin, Harvard Business School, Psychology Today…publikációi alapján dolgoztuk ki.

LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE EGYSZERŰEN

A komplex fejlesztési programot lebontottuk pici apró lépésekre, hogy neked könnyebb legyen és élvezd a fejlődést a gyermekeddel!

MÓDSZERTAN


 • A fejlesztési blokkokban más-más oldalról fejlesztjük a XXI. század vezetői sikerképességeit és a személyiségjegyeket: különböző stratégiákkal, különleges feladatokkal az önálló gondolkodás fejlesztésére és a gyermekek egyediségére helyezzük a hangsúlyt.
 • 1 fejlesztési blokkot 4 hétre tagoltunk, azaz (4x7=) 28 napra van szükség az elsajátításához, ha minden nap foglalkozol a gyermekeddel 10 percet. Természetesen bármeddig elvégezhetitek, nincs időkorlát.
 • Egy héten belül a feladatok is egymásra épülnek a step by step módszerrel, azért hogy neked könnyebb legyen.
 • A hetek is egymásra épülnek, az első héten elsajátítottátok az alap képességeket, erre épül a következő szint, ezért tartsátok be a sorrendet!
 • Minden életkorban elérhető a professzionális szint (a fejlesztési területeken: vezetői sikerképesség, kritikai gondolkodás... ) a fejlesztési tananyag elsajátításával. A legkisebbektől a legprofibbakig.

STRATÉGIA A SIKERHEZ: 

6 életkori csoport 
4-18 éves korig

Manó csoport 4-5 év,
Alapozó csoport 6-7 év,
Kezdő csoport 8-9 év,
Középhaladó csoport 10-11 év
Haladó csoport 12-13 év,
Profi csoport 14-18 év
 • Minden játékot, gyakorlatot életkori szintezéssel, besorolással láttunk el.
 • Lesznek olyan játékok és feladatok, amelyeket 4-18 éves korig minden gyerek tud játszani, természetesen az egyéni fejlettségi szintjének megfelelően.
 • Sok esetben nagyobb gyerekek részére (életkori csoportonként) más feladatokat építettünk be a fejlesztő programunkba, hogy érdeklődésüknek és értelmi fejlettségüknek megfelelő kihívással tudjanak találkozni.
 • Az összes életkori csoport feladatait megkapjátok a megvásárolt prémium fejlesztő programban

A SIKERES VEZETŐI KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE PROGRAM- 
éves felépítése

12 különálló fejlesztési blokkból áll, melyek egymásra épülnek, ezeket a fejlesztési blokkokat külön-külön blokkonként, egymás után tudod megvásárolni. Minden fejlesztési egység 28 napos.
Ezekből a fejlesztési területekből, blokkonként mutatunk be itt néhányat:

 1. Egységben az erő: "egy mindenkiért, mindenki egyért" Együttműködés és a Rockefeller gondolkodás. Ismerkedés a sakktáblával. Stratégiaalkotás az alapoktól-a legprofibbakig.
 2. Csavaros gondolkodás: Néha távolodj el a céltól, hogy elérd azt! Alternatív nyerési stratégiák a helyzetek függvényében.
 3. A börtönbe zárt gondolkodás kiszabadítása: Új, szokatlan problémamegoldó módszerek, új dimenziók a többirányú gondolkodásban.
 4. Ne legyél kockafej! Hagyd el a sablonos gondolkodást! A körkörös gondolkodásban a helyzetek egymásba fonódását is be kell építeni a nyerő stratégia-alkotásba és a védekezésbe.
 5. Matek labor: misztikus számok, különleges számítások. A siker: előre tervezés a számok ismeretében, pénzügyi intelligencia alapjai játékos fejlesztéssel
 6. Rafinéria, valószínűségek: A vak szerencse dönt, vagy a stratégia? Az életben nem lehet 100%-al kalkulálni. A valószínűségek ismerete megsokszorozza az eredményeket a vezetői készségek interakcióiban. Mennyire vagy pókerarc, netalán gondolatolvasó? A profi matematikai stratégiával úgy tudsz kombinálni, hogy sosem a szerencse győz le téged!
 7. Abstract matematika: Különleges stratégiák: önkorlátozás a hosszú távú tervezésben. Mennyire figyeled az ellenfeledet és a partneredet? Hogyan kell kombinálni a versenytárs és a csapattárs képességeit és lépéseit a siker eléréséhez.
 8. Csoportok irányítása: halmazalkotás és csoportok mozgatása. A káosz birodalma, rekurzív gondolkodás. Minden résztvevő képessége és tevékenysége számít. Hogyan lehet megtanulni ezek összehangolását és irányítását, hogy olyan könnyedén vezényelj, mint egy profi karmester.
 9. Előny-adás: Helyzeti előnyök kihasználása, gyengeségek erősségé alakítása.

Olyan képességfejlesztő módszert hoztunk létre, hogy segítsünk Neked, szülőnek a fejlődésetek támogatásában, a tanulási útvonalunktól kezdve, a nyomtatható anyagokig és szórakoztató tevékenységekig, amelyeket otthon bármikor elvégezhettek.

Hiszünk abban, hogy a gyermek fejlődése egy folyamatos utazás, amely egy-egy szikrával, felfedezéssel, sikerrel történik.

Minden kaland, minden lecke, minden különös pillanat kibővíti a gyermek tudását és képzelőerejét, növelve az önbizalmát és a szenvedélyét.

A professzionális fejlesztési módszertanunk, az eszközök széles skáláját kínálja, amelyek segítségével életkoruknak megfelelő és izgalmas módon kibontakoztathatjátok a bennük rejlő lehetőségeket.Weboldalunk Szülők szakasza folyamatos cikkeket, tippeket, nyomtatható anyagokat és tevékenységeket kínál, amelyek segítik gyermeked fejlődését és  egész évben életre keltik a tanulást.
Tanulási szakértőink készséggel válaszolnak a kérdéseitekre.